7o

Керівництво громади провело виїзну нараду у тирі ліцею № 10 та приміщенні тиру на стадіоні «Хімік»

  • 2021.04.06 16:40
    • Громада
    • Спорт
  • 931

З метою вивчення питання, порушеного у зверненні голови Громадської спілки «Громадське об’єднання Калущини учасників бойових дій (АТО) на сході України імені Романа Шухевича» Олександра Соколовського щодо відновлення приміщення тиру  на стадіоні «Хімік» і використання його за призначенням, перший заступник міського голови Мирослав Тихий, провів виїзну нараду за участі заступника міського голови Надії Гуш, секретаря міської ради Віктора Гільтайчука та начальника управління в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайла Клима.

Спершу учасники наради відвідали тир, який розташований у підвальному приміщенні ліцею № 10. Директор ліцею Тетяна Федорів та викладач предмету «Захист України» Богдан Когут показали приміщення тиру і навчального кабінету поряд з ним, а також розповіли про можливі варіанти облаштування приміщення для зберігання малокаліберної і пневматичної зброї.

Приміщення тиру на стадіоні «Хімік» учасникам наради показав його начальник Володимир Мандрик.

За результатами наради дано доручення управлінню освіти міської ради та управлінню в справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту детально вивчити нормативно-правові та фінансові аспекти облаштування стрілецького тиру з можливістю стрільби з малокаліберної зброї. 

 

Інші новини