26o

Про добрі справи у Міжнародний день доброти

  • 2023.11.13 15:05
    • Соціальна сфера
  • 231

 Напередодні мультидисциплінарна команда відвідала підопічних, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування м. Калуша.

  А саме - мешканців міста Ганну Семенівну Процько, Мирославу Григорівну Хрущ та Василя Михайловича Зубаля. Калушанам було надано медичні, юридичні та соціально-побутові послуги, а саме – вимірювання артеріального тиску, психологічну підтримку, юридичну консультацію.

  Також працівники центру приходять до одиноких непрацездатних громадян, щоб привітати їх з ювілейним днем народження (від 60-ти і до 90-річчя). У таких людей не залишилось родичів і дуже важливим є для них увага хоча б цього дня... Мало кому судилося дожити до ста років. Цьогоріч з такою значною датою вітали лише одну мешканку міста. Та у грудні 100-літній ювілей сподіваються відзначити аж троє калушан.

   Всесвітній день доброти - чудова можливість знайти час на хороші вчинки. Адже добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі!

Інші новини