12o

Територіальний центр соціального обслуговування м. Калуша отримав від голови Івано-Франківської ОВА Світлани Онищук 2 планшети - для покращення надання соціальних послуг

  • 2023.10.17 09:11
    • Соціальна сфера
  • 142

   Планшети надані в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах Україні», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

   Територіальний центр соціального обслуговування запрошує пенсіонерів та осіб з інвалідністю Калуської міської територіальної громади на навчання роботі на таких планшетах. Додаткова інформація за телефоном (03472)53491. Також днями мультидисциплінарна команда відвідала громадян, які перебувають на обслуговувані у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування м. Калуша. А саме - мешканок міста Яцків Галину Михайлівну, Ворищин Ольгу Володимирівну, Шевчук Галину Степанівну та Лепьошкіну Катерину Петрівну.

  Члени команди вимірювали підопічним артеріальний тиск, провели з ними психологічну бесіду, надали рекомендації щодо використання медикаментів.

Інші новини