31o

Андрій Найда: «Сьогодні відбудеться подача тепла на будинки та дитячі садочки»

  • 2023.11.03 13:04
    • Житлово - комунальне господарство
    • Освіта
  • 213

Протягом останніх трьох діб спостерігаємо зниження температури, а це означає, що потрібно розпочинати повноцінний запуск теплоносія.

   Відтак сьогодні в ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда проаналізував роботу котелень на бульварі Незалежності, вул. Винниченка та Біласа і Данилишина. – Сьогодні відбудеться подача тепла на будинки та дитячі садочки, – акцентував Андрій Найда. – В ході підготовчих робіт були певні проблеми (пориви) з мережею у садочку «Золотий ключик», проте вдалося все полагодити. Зі слів керівника ТЕЦ, систему теплопостачання ставлять на прогрів, сподіваємося, що протягом вихідних система прогріється й теплоносій вже повноцінно буде поданий в мережу.

  На жаль, запуску тепла передували часті пориви на теплотрасах через прокородовані мережі, але вдалося зробити багато роботи із заміни тепломереж. Сподіваємося, що вдасться опалювальний сезон розпочати без ускладнень. У випадку непередбачуваних аварійних ситуацій, команда Калуської енергетичної компанії готова оперативно реагувати на проблеми. У разі виявлення поривів звертайтесь за номером +380 (50) 385 92 62 або (03472) 6-00-26.

  Варто зазначити, що котельні міста оснащені генераторами на випадок відключення електроенергії. До слова, котельні, які працюють на альтернативному паливі та обслуговують окремі школи, дитячі садочки та лікарні вже працювали у відповідності до температурних режимів.

Інші новини