5o

Технічна підтримка фонду UNFPA розвитку системи попередження домашнього насильства на часі

  • 2023.01.31 13:09
    • Соціальна сфера
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 231

Калуська міська територіальна громада, як і Львівська та Тернопільська в західному регіоні вже другий рік бере участь в проєкті «Міста і громади вільні від домашнього насильства». Упродовж 2022 року завдяки фонду пройшли навчання всі суб’єкти соціальної роботи, що працюють у напрямку запобігання та протидії домашнього насильства.

  Цього року завдяки фонду та співпраці з БФ «Butterfly» було укомплектовано денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства, утеплено фасад кризової кімнати, надано технічну підтримку для мобільної бригади.

  Днями на адресу Калуського міського центру соціальних служб надійшло 50 наборів гігієни та постільної білизни для ВПО та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах через домашнє насильство.

  Хочемо зазначити, що особи, які постраждали від домашнього насильства можуть звернутися до Калуської мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства, за номером: 0676003146 або безпосередньо до Калуського міського центру соціальних служб (вул. Пушкіна 9а), де зможуть отримати інформаційну, консультаційну, соціальну та психологічну підтримку.

  Висловлюємо щиру подяку Фонду Народонаселення ООН, партнерам Canada та БФ «Butterfly» за подану руку допомоги всім тим, хто її потребує.

Інші новини