12o

Міський голова Андрій НАЙДА провів робочу зустріч з керівництвом ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ – НОВА», ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» щодо підготовки до опалювального періоду 2022/23

  • 2022.06.29 17:18
    • Актуально
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 532

      Уряд 7 червня створив Штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 року під час воєнного стану під головуванням Міністра розвитку громад та територій. В нинішній ситуації це своєчасний та необхідний захід, оскільки з проблемами в цій сфері стикаються, всі без виключення, органи місцевого самоврядування. А в період повномасштабної війни всі складні питання наступного опалювального сезону тільки поглиблюються. Причини всім відомі, але головна – це реальний ріст цін на енергоносії, які є чи не найвагомішим чинником продукування тепла.
    Завтра має відбутися онлайн засідання урядового Штабу, де розглядатимуться питання підготовки до опалювального періоду в тому числі й органами місцевого самоврядування.

   З метою підготовки до засідання, міський голова Андрій Найда провів робочу зустріч з керівництвом ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ – НОВА», ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» та КП «КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ».
Разом напрацювали низку питань, які будемо намагатись озвучити на вищому рівні, зокрема таких, що стосуються чинних обмежень у закупівлях приладів обліку, компенсації різниці в тарифах тощо.
   З керівниками вищезазначених підприємств торкнулися ще питань розрахунків за стічні води, оптимізації роботи комунальних котелень, тарифів та координації роботи всіх відповідальних структур в заходах підготовки до зими.

Інші новини