11o

Забезпечення належного функціонування пунктів незламності розглянуто сьогодні під час засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС. ВІДЕО

  • 2023.11.20 16:31
    • Актуально
    • Надзвичайні ситуації
    • Трансляції
    • Відео
  • 277

 20 листопада під головування міського голови Андрія Найди відбулося позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС.

  На порядок денний винесено одне питання – «Про забезпечення належного функціонування пунктів незламності на території Калуської МТГ».

  За словами начальника управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради Івана Дембича, на території громади зараз працює сім пунктів незламності. Вони розташовані у навчальних закладах (Калуські ліцеї №1, №3, №6; л/а манеж ДЮСШ міської ради; ФККіМ) та закладах культури (ПК «Мінерал» і ПК «Юність»). Пункти незламності працюють з 08:00 до 17:00 щоденно – у палацах культури і по буднях за таким же графіком – у навчальних закладах.

  Члени комісії заслухали і взяли до відома інформацію керівників закладів, у яких розгорнуто пункти незламності. Доповідачі зазначили, що на перших порах наявних ресурсів вистачає. Однак, згодом необхідно буде поповнювати запаси пального, вміст аптечок, продукти харчування, бутильовану воду тощо.

  У підсумку комісія ухвалила низку невідкладних заходів. Зокрема: підготувати видачу з міського матеріального резерву пально-мастильних матеріалів з розрахунку 50 л на кожен пункт незламності. Також, вирішено забезпечити облаштування точки підключення генератора в ПК «Юність», здійснити ремонт проходу від третього ліцею до укриття та інше.

Інші новини