23o

Для недопущення ситуації, що може спричинити зупинку подачі теплоносія Філією"Калуська ТЕЦ" ТОВ "Костанза" було скликано позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

  • 2023.01.05 18:35
    • Надзвичайні ситуації
  • 320
❗Блокування рахунків ТОВ"Карпатнафтохім" може спричинити зупинку подачі теплоносія Філією"Калуська ТЕЦ" ТОВ "Костанза" до домівок калушан. Саме для недопущення такої ситуації і звернення до відповідних органів сьогодні було скликано комісію з питань ТЕБ та НС на позачергове засідання.
   За результатами доповіді керівника ТОВ "Костанза" Олександри Якубишин, обговорення цього питання членами комісії та пояснень в.о. директора ТОВ "Карпатнафтохім" Василя Оленюка, прийнято рішення надіслати відповідне звернення до регіональної комісії. Також, за пропозицією міського голови Андрія Найди, буде відправлено аналогічне звернення до народних депутатів України Едуарда Прощука та Олега Марусяка, щоб вони, в межах своїх повноважень, допомогли не допустити в нашому місті надзвичайної ситуації.
   За результатами розгляду питання "Різне" прийнято рішення про встановлення системи Starlink на приміщенні спортивного манежу ДЮСШ управління освіти, що дозволить забезпечити безперебійним інтернетом його як пункту незламності, так як це передбачено відповідними вимогами. Ще одну таку систему буде встановлено на приміщенні виконавчого комітету для забезпечення роботи виконавчих органів міської ради, в тому числі і комісії з питань ТЕБ та НС, що є необхідним для прийняття важливих рішень в умовах воєнного стану в нашій країні.
Інші новини