32o

Міський голова Андрій НАЙДА оглянув, як ремонтують дороги у громаді

  • 2024.05.08 11:18
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 132

Минулого тижня у Калуській громаді розпочався поточний ремонт доріг. Сьогодні, 8 травня, під час ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда спільно із заступником Богданом Білецьким, начальником УЖКГ Тарасом Фіцаком, директором КП «Калушавтодор» Романом Скібіцьким оглянули відремонтовані ділянки і ті, які найближчим часом приведуть до ладу.

Першочергово ремонтують центральні дороги, де курсують маршрутні автобуси, а також ті, що ведуть до освітніх і медичних закладів. Будуть приводити до ладу шляхи до об’єктів критичної інфраструктури громади. Візьмуться і за поліпшення стану міжквартальних проїздів.

Працівники КП «Калушавтодор» застосовують струменевий метод ремонту дорожнього полотна, працюють за допомогою мадпатчера, гудронатора, рециклера.

«Основну частину коштів цьогоріч ми спрямували на підтримку Захисників та їх родин. Тож коштів на капітальний ремонт доріг майже не закладено. Але, не зважаючи на обмежене фінансування, мусимо робити все можливе, щоб забезпечити безпечний рух транспорту та пішоходів. Надважливо запобігти аварійним ситуаціям, що виникають внаслідок пошкодженого асфальту», — підкреслив Андрій Найда.

Інші новини