27o

81 у день - кількість пільгових рейсів у Калуській громаді не зменшиться

  • 2024.07.18 12:02
    • Громада
    • Транспорт
  • 28

18 липня під головуванням заступниці міського голови Наталії Кінаш відбулося засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом. 

На порядок денний засідання винесли два питання:

- розподіл коштів, виділених з бюджету Калуської міської територіальної громади відповідно до рішення Калуської міської ради від 29.09.2022 «Про програму соціального захисту на 2023-2025 роки», між перевізниками за здійснення перевезення пільгових категорій громадян у Калуській громаді на друге півріччя 2024 року.

- про затвердження помісячного розподілу виділених коштів між автомобільними перевізниками, які здійснюють перевезення пільгових категорій громадян у Калуській МТГ та до Зеленого Яру і Середнього Угринова на друге півріччя 2024 року.

У результаті засідання члени комісії затвердили розподіл коштів між перевізниками.

Перевезення пільгових категорій громадян у Калуській громаді у другому півріччі поточного року здійснюватиметься на тому ж рівні, що й дотепер.

 Слід зазначити, що протягом одного робочого дня здійснюється 81 пільговий рейс. З них 39 – до садово-городніх ділянок калушан.

Інші новини