12o

Святий Миколай одаровував понад 1 000 дітей Калуської громади солодощами

  • 2023.12.05 15:51
    • Культура
  • 103
У переддень свята, 5 грудня, святий Миколай чекав на діток у ПК «Юність».
   Справжньою радістю для усіх була казкова феєрія «Стежкою до святого Миколая», яку демонстрували у два сеанси. Юні актори створили дивовижно святковий натрій та неймовірні позитивні емоції юним мешканцям громади.
   ????????Після вистави святий Миколай запросив усіх до подарунків.
Смачні пакунки отримали понад 1 130 дітей - учнів закладів загальної середньої освіти, ліцеїв та гімназій усієї громади, з числа сиріт, учасників бойових дій, полеглих Героїв та зниклих безвісти, дітки з інвалідністю, внутрішньо-переміщені.
   ????Вітаючи присутніх, перший заступник міського голови Мирослав Тихий побажав, щоб святий Миколай прийшов не тільки до дітей, а й до дорослих та наших Захисників і виконав спільне бажання – приніс таку омріяну Перемогу Україні. «А ви, діти, щоб зростали щасливими у вільній, незалежній, мирній Україні».
   ????«Щира подяка юним акторам за прекрасне свято. Сподіваюся, що святий Миколай прочитав усі ваші листи і всі ваші бажання здійсняться. З прийдешнім Днем святого Миколая та Різдвяними святами!» - звернулася до дітей, батьків, педагогів заступниця міського голови Надія Гуш.
   ????Святкові заходи для дітей продовжують тривати в закладах освіти, народних домах старостинських округів.
Інші новини