16o

Святий Миколай крокує громадою

  • 2023.12.04 14:06
    • Громада
    • Культура
  • 177
Вихідними у громаді розпочався цикл заходів для дітей із нагоди дня Святого Миколая.
✅У неділю, 3 грудня, у ПК «Юність» відбулася вражаюча вистава «Стежкою до святого Миколая» від зразкового дитячого театру «Чарівник».
????Сюжет вистави ми розробили на основі твору «Дивовижні пригоди у лісовій школі» Всеволода Нестайка. Усі учасники лісової школи пишуть листи до Святого Миколая. Рудик і Вовчик не вміють писати, а тому вирішують самі піти до Святого Миколая і попросити дарунків. По дорозі із ними трапляються різні пригоди. Однак, укінці, звісно, добро перемагає, — розповідає керівниця зразкового дитячого театру «Чарівник» Світлана Присташ. — Ми мали місяць на підготовку вистави. Це – дуже мало. Однак, нам вдалося. На виставах були і дошкільнята, і старші діти, і дорослі. У залі було тихо. А, отже, — цікаво.
????До постановки залучили 25 учасників театру «Чарівник». Прем'єра відбулася за участі талановитих колективів зразкової вокальної студії «Дебют», зразкового ансамблю танцю «Веселка», студії східного та сучасного танцю «Магія сходу» та наймолодших учасників школи мажореток «Сузір'я».
❗Прем’єра вистави відбулася у неділю 3 грудня. Сьогодні, 4 грудня, заплановані два виступи для школярів. А завтра актори двічі вийдуть на сцену, щоб розважити дітей полеглих Героїв, військовослужбовців, ВПО.
????У Народному домі села Яворівка спільно з бібліотекою, 3 грудня відбулося свято до Дня Святого Миколая , «Святий Миколай, прийди діток привітай».
Ведучі свята — Христина Бойчук та Владислав Бойко. Вірші декламували аматори художнього читання. Прозвучали пісні , загадки для дітей. А також на свято завітав Святий Миколай із солодкими подарунками.
????Не оминув в цей день і діток с. Мостище. Тут для малечі була приготовлена ціла торбина ігор, розваг, іграшок та солодощів й цікава програма від працівників ПК "Мінерал".
Миколай побажав дітям здоров'я, миру, бути слухняними, добрими, шанувати батьків і чекати його через рік.
Інші новини