11o

Продовжуємо наближати спільну перемогу на культурно-освітньому фронті!

  • 2022.12.05 09:41
    • Культура
  • 191

04 грудня у КЗ «ПК «Юність» свою майстерність презентували зразковий духовий оркестр «Золоті сурми» КЗ «ПК «Юність» (керівники Іван Шалата, Ярослав Гулимчук), ансамбль мажореток «Сузір'я»(керівник Ольга Квецко), викладачі та учні відділу духових та ударних інструментів Калуської дитячої музичної школи на благодійному концерті "За Україну, за її волю", присвяченому Дню Збройних Сил України.

У програмі участь приймали також ансамблі учнів та викладачів: квартети саксофоністів, керівники Ольга Пилипчук, Іван Левінський, ансамбль флейтистів, кер.Наталія Кіндюх, концертмейстер Ірина Гурська, брасквінтет, кер. Андрій Пукіш . Не зважаючи на відсутність світла(працював генератор), кожен номер дарував позитивні емоції вдячним глядачам, про що свідчили гарячі оплески. Окрасою програми стала ведуча Наталія Левінська, яка доповнила музичну частину цікавими та інформативними виступами.

Від імені публіки захоплення і шану учасникам концерту висловив міський голова Андрій Найда. Зібрані кошти у сумі 14000 гривень підуть на допомогу калуським бійцям, які служать у ЗСУ.

Інші новини