13o

Студінський старостинський округ Калуської територіальної громади переконаний, що "Духовна спадщина – запорука успішного сталого розвитку сільської громади"

  • 2021.05.12 16:26
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 713
Ви прагнете жити у громаді, зі збереженою культурною спадщиною, яка використовується для загального добробуту, створюючи робочі місця, приваблюючи відвідувачів та даючи поштовх новим бізнес-ініціативам? Ви мрієте розвиватися у місцевості, що поступово перетворюється у середовище креативу й сучасної естетики і де перспективи оптимістичного майбутнього поступово стають реальністю?
Тоді ця програма для Вас. Почніть з заповнення та подання форми концепції вашої ініціативи.
Саме так звучить початок аплікаційної форми Програми підтримки молодіжних ініціатив для розвитку культурної спадщини малих громад України від Агентства з розвитку приватної ініціативи за співфінансування Національного Фонду на підтримку демократії (NED), куди подала своїй проект староста Студінського старостинського округу Марія Стасюк разом з головним спеціалістом загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради Мар’яною Думенко.
Назва проєкту «Духовна спадщина – запорука успішного сталого розвитку сільської громади».
Мета проекту полягає у формуванні поваги відвідувачів до об’єктів спадщини у місцевості, збереженні духовної спадщини та поваги до релігійних цінностей.
В ході проєкту планується реалізувати наступні цілі:
Ціль 1. Підвищення обізнаності мешканців громади про історико-культурну спадщину.
Ціль 2. Облаштувати платформу для проведення заходів через благоустрій території церковного подвір’я, де будуть проходити заходи.
Ціль 3. Підтримання релігійної обізнаності громади.
Громада Студінського старостинського округу готова підтримувати ініціативу збереження історико-культурної спадщини, розвиватися в умовах сучасності та відновити забуту історію, звичаї та традиції, написані своїми предками.
Інші новини