5o

Давайте разом зробимо так, щоб літній відпочинок залишив тільки приємні спогади та враження!

  • 2021.06.07 11:00
    • Служба 101 інформує
  • 288

Стомившись від міста, його метушні, шуму та проблем, люди прагнуть знайти спокій на лоні природи. Дуже часто для свого відпочинку обираються лісові масиви або водойми (місця поблизу водойм). До них їдуть відпочивати поодинці, сім’ями, цілими компаніями.

    Найбільше занепокоєння викликають стихійні або так звані «дикі» пляжі на водоймах. Не дивлячись на те, що в таких місцях встановлюються попереджувальні таблички із забороною купатися, люди все ж нехтують застереженнями та наражають своє життя на небезпеку.

   Тому рятувальники звертаються до мешканців та гостей краю, дотримуватись правил поведінки на воді, особливо під час купального сезону, бути обережним і дбати про безпеку свого життя та оточуючих вас людей. Відпочинок на воді повинен бути тільки в спеціально відведених та обладнаних для цього місцях.

   Пам’ятайте, що відпочинок на воді може не тільки приносити задоволення, але й закінчуватись трагічними наслідками, тому: не запливайте за огороджувальні буї; не пірнайте з містків, дамб, дерев, високих берегів; не розпивайте спиртні напої і не купайтеся в нетверезому стані, а також ні в якому разі не залишайте без нагляду дітей!

   Будьте вкрай уважними та дотримуйтесь правил безпечної поведінки під час прогулянок у лісі, відпочинку на водоймищі та у побуті, а також під час використання відкритого вогню.

   Шановні батьки! Навчайте своїх дітей правилам безпеки і не залишайте малечу без нагляду. Давайте разом зробимо так, щоб літній відпочинок залишив тільки приємні спогади та враження! 

Інші новини