4o

Стартував національний конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер»

  • 2023.10.17 08:44
    • Громада
    • Освіта
  • 157

Національний проєкт із медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики проводить другий національний конкурс учнівських відеосюжетів «Репортер».

  Участь у конкурсі можуть узяти учні 9-11класів з усієї країни.

  Для цього потрібно підготувати відеосюжет до 3-х хвилин на одну з трьох тем:

-небанально про українську культуру;

-як війна вплинула на спільноту мого міста чи села;

-моя євроінтеграція.

  Журі обере 50 фіналістів, вони отримають подарунки. Десятеро учасників стануть переможцями й зможуть потрапити на триденний «Репортер Camp», на якому поспілкуються з медійниками та інфлюенсерами.

  Реєстрація для участі відбувається у два етапи:

1.Проходження короткого онлайн-тесту з медіаграмотності «Дізнайся свої шанси на перемогу».

2. Заповнення анкети учасника з посиланням на роботу.

Податися на конкурс можна до 27 жовтня 23:59, а переможців оголосять 10 листопада на сайті та в соцмережах конкурсу «Фільтр».

У разі виникнення запитань, звертайтеся до організаторів конкурсу за електронною адресою reporter.info.filter@gmail.com з поміткою в темі листа «Репортер: є питання».

 Більше інформації про умови участі в конкурсі можна можна переглянути за покликанням: https://filter.mkip.gov.ua/reporter_/.

Довідково:

Національний конкурс «Репортер» реалізовується національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії. Партнерами проєкту є Міністерство освіти і науки України та «Суспільне Мовлення».

Інші новини