7o

У старостинських округах Калуської громади активно триває реалізація соціального проєкту «Мрій та дій», спрямованого на залучення дітей до спільних дій та живого спілкування

  • 2023.07.17 13:17
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 223

Протягом минулого тижня, згідно з визначеним графіком, мультидисциплінарна команда міського центру соціальних служб та центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" відвідали Копанки, Вістову, Сівку-Калуську та Боднарів.

Діти презентували виконання отриманих раніше домашніх завдань. Так, креативна дітвора Сівки-Калуської поділилася на дві команди з назвами "Україна" та "Степан Бандера".

На емблемах команд автори зобразили багато квітів, "щоб наша Україна була квітуча та неподільна!" Веселою забавою з кольоровим парашутом розпочались творчі змагання у Боднарові. Юних мешканців громади зібрали і підготували до звитяг художні керівники Народного дому Владислав Іванічек та Надія Пукіш.

Окрім традиційних, були й нові руханки, ігри та розваги, втомлені діти не хотіли розходитися . Отримавши традиційні подарунки від фонду ЮНІСЕФ та чергові домашні завдання, попрощалися до наступних зустрічей.

Цього тижня «Мріяти і діяти» буде малеча Яворівки, Ріп’янки, Мислова і Тужилова.

Інші новини