10o

Традиційно, у п'ятницю, обговорили зі старостами проблемні питання життєдіяльності в сільських громадах та шляхи їх вирішення

  • 2023.03.03 13:58
    • Старостинські округи
  • 241

Як завжди йшлося про питання, що стосуються благоустрою (освітлення вулиць, ремонт доріг та комунальних закладів тощо), діяльності закладів культури та освіти. спортивних заходів та ін.

Зокрема начальник УЖКГ Тарас Фіцак проінформував про заплановані комунальними підприємствами роботи у селах старостинських округів, про підготовку до проведення передвеликодніх толок та ін.

Ольга Яковина, в.о. начальника управління культури, національностей та релігій, доповіла про заходи, які відбуватимуться у народних домах найближчими днями та стан підготовки заходів, які плануються до Великодніх свят.

Під час наради директор комунального закладу "Музейно-виставковий центр Калуської міської ради" Олег Відливаний озвучив цікаву і потрібну пропозицію - залучити краєзнавців, що мешкають у селах, до видавництва сьомого тому книжки "Калуські історичні студії", який готується до випуску у цьому році. Адже у кожному селі є люди, які мають зібрані матеріали про історичні події та визначних особистостей, вихідців з Калущини. Також у мешканців можуть бути речі. мистецькі твори, книги, які не мають цінності для них, однак можуть слугувати цікавими музейними експонатами.

Завідувачка сектору роботи з ВПО управління соціального захисту населення звернулася до старост з проханням проінформувати внутрішньо переміщених осіб, що проживають в очолюваних ними селах, про те, що дві благодійні організації подали запит про потреби таких людей в одязі, взутті, засобах особистої гігієни та ліжках і матрасах.

Інші новини