20o

Виїзні наради міського голови тривають: КРОПИВНИК

  • 2021.12.10 15:56
    • Актуально
    • Старостинські округи
  • 483

Сьогодні вже традиційно міський голова з командою своїх заступників зібрав нараду в Кропивнику. Учасниками обговорення ситуації в цьому старостинському окрузі були керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств.

   З питанням про результати проведеного екологічного моніторингу, яке є дуже актуальним для кропив’ян, виступив Іван Дембич – начальник управління з надзвичайних ситуацій міської ради. Головне, про що повідомив керівник, то ситуація з просідання земної поверхні ретельно контролюється. На сьогодні вона не несе загрози. Про висновки на перспективу можна буде сказати вже з наступного року, коли будуть результати безперервного екологічного моніторингу, який планується продовжити.   

   Далі з керівниками установ і закладів, які працюють на території села, обговорювали не менш важливі питання, бо стососуються життєдіяльності округу.

   Директор Кропивницької гімназії Микола Шевчук, директорка народного дому Марія Паньків, директорка дитячого садка Світлана Мельник, завідувачка бібліотеки Наталія Русановська, завідувачка лікарською амбулаторією Мирослава Гут розповіли про свою роботу, успіхи та проблеми. Всі відзначали, що робота в умовах новоствореної територіальної громади вже приносить позитивні результати, адже міською радою приділяється належна увага розвиткові всіх галузей – освівти, медицини, культури.

  Міський голова підсумував нараду конкретними цифрами видатків, які в цьому році спрямовані на Кропивницький старостинський округ. За всіма напрямками профінансовано близько 14,5 млн.грн. (детально – у доданому файлі).

   Після закінчення наради міський голова відвідав гімназію, дитячий садок «Пролісок» і сільську бібліотеку. Це була нагода ще й поспілкуватися з людьми.

Видатки бюджету Калуської МТГ в 2021р. по Кропивницькому старостинському окрузі

Інші новини