25o

На сьогоднішній нараді зі старостами сіл, яка традиційно відбувається в п’ятницю, обговорили низку важливих питань

  • 2022.08.05 15:33
    • Актуально
    • Старостинські округи
  • 290
З найактуальнішого – підготовка закладів освіти до нового навчального року за вимогами сьогодення.
   В цьому контексті начальниця управління освіти Ірина Люклян наголосила, що рішення щодо очної чи дистанційної форми навчання ще не ухвалено. Є рекомендація від Міністерства освіти обласним адміністраціям розглядати це питання, опираючись на думку батьків. Тому з наступного тижня в усіх навчальних закладах буде проводитись відповідне опитування.
⚠️Любов Джуган – начальниця управління культури розповіла про найближчі плани в роботі народних домів наших старостинських округів. Звернула увагу старостам на те, що в нашій громаді триває акція «Намалюй малюнок чи напиши листа з побажаннями нашим воїнам». Дитячі роботи приймають в народних домах до 15 серпня.
А комунальники прозвітували про хід робіт, які вже тривають в окремих старостинських округах – профілювання доріг, розчищення каналів, ямкові ремонти струменевим методом дорожного полотна, ремонт обладнання на насосних, тощо.
????Обговорили питання підвищення вартості проїзду на приміських автобусних маршрутах. З цього приводу домовились наступного тижня провести окрему зустріч старост з перевізниками.
Інші новини