20o

Про стан справ у старостинських округах!

  • 2023.11.15 15:59
    • Старостинські округи
  • 105

15 листопада відбулася традиційна нарада зі старостами. Загалом, у кожному зі старостинських округів поступово реалізується усе попередньо заплановане.

Заклади освіти успішно ввійшли в опалювальний період. Сезон тепла передбачається без ускладнень. У Пійлівському ліцеї встановили металеві віконниці, що дало змогу розширити площу для облаштування укриття. Тепер учні можуть повноцінно навчатися в очному режимі. Попередньо тут навчання було змішаним.

Нещодавно зазначалося, що у Копанківській гімназії є проблема з питтєвою водою, яка має високий вміст заліза. Наразі проводиться аналіз цієї води. 

КП «Міськсвітло» успішно здійснює усі заплановані роботи. КП «Калушавтодор» також виконують свої зобов’язання в старостинських округах. Зокрема, покращують стан проїжджих частин щебеневим методом та облаштовують водостічні канави. Всі роботи капітального характеру завершені. Щодо доріг, які знаходяться на балансі ДП «Дороги Прикарпаття» - маємо надію, що підприємство довиконає усі незавершені роботи. 

На сьогодні вже майже відремонтоване приміщення народного дому в с. Пійло. На черзі - ремонт у приміщенні бібліотеки. Також тривають ремонтні роботи в народних домах та бібліотеках сіл Копанки та Мостище. Проте, в Голинському народному домі вийшла з ладу опалювальна система. Сподіваємося, найближчим часом вдасться відремонтувати. 

У с. Мостище запрацював ФАП, у Середньому Бабині, ще ні – є потреба у фахівцю. 

Управління надзвичайних ситуацій працює над удосконаленням системи централізованого оповіщення в старостинських округах. 

Також просять звернути увагу мешканців на дотримання правил дорожнього руху. На жаль, почастішали випадки аварійних пригод, що мають фатальні наслідки. Нерідко жертвами стають велосипедисти, які не мають на собі, чи на велосипеді, спеціальних світловідбиваючих елементів. 

Прохання до всіх бути уважнішими та дбати про безпеку на дорозі. 

І найважливіше! У кожному старостинському окрузі мешканці наполегливо працюють на підтримку ЗСУ. Дякуємо!

Інші новини