7o

Вже традиційно в п’ятницю в міського голови Андрія Найди відбулась зустріч-нарада зі старостами сіл нашої громади та керівниками виконавчих органів та комунальних підприємств

  • 2022.06.24 13:45
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 313

       В порядку контролю заслухали виконання протокольних доручень.                                                                                                                                                  Зупинилися детально на можливостях участі в різноманітних програмах, які реалізуються благодійними фондами, зокрема тих, що стосуються внутрішньо-переміщених осіб. В цьому контексті доручили старостам поінформувати переселенців, що живуть і зареєстровані у селах громади, про видачу продуктових наборів Всеукраїнською благодійною організацією "Турбота про літніх в Україні», яка має відбутися в суботу, 25 червня 2022 р. (деталі – за посиланням https://kalushcity.gov.ua/news/dopomoga)
   Обговорили питання утримання доріг. Питання надзвичайно складне, бо всі плани на ремонт дорожнього полотна не вдається реалізувати з відомих уже причин. Жодні капітальні видатки заборонені на період воєнного стану, казначейство тижнями не проводить кошти ні на пальне, ні на емульсію та інші матеріали, за допомогою яких можна провести хоча б частково ямковий ремонт. Зрештою – домовились, що при умові придбання необхідних матеріалів, комунальна техніка наступного місяця працюватиме в порядку денної черговості на дорогах міста та сіл громади.
     Організаційні та інші актуальні питання добровольчого формування Калуської територіальної громади ТРО сільські старости обговорили з його командирами.

Інші новини