31o

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий сьогодні провів нараду зі старостами громади

  • 2022.10.28 17:12
    • Старостинські округи
  • 408
Перший заступник міського голови Мирослав Тихий сьогодні провів нараду зі старостами громади за участю представників виконавчих органів Калуської міської ради та керівників комунальних підприємств.
Обговорювали питання, які, насамперед, стосувалися забезпечення життєдіяльності старостинських округів, готовності до зимового періоду.
????Зокрема, йшлося про хід робіт з ремонту доріг, вуличного освітлення. Як зауважив Тарас Фіцак – заступник начальника УЖКГ – прогноз погоди сприятливий і на наступний тиждень, тож ці роботи триватимуть надалі.
????Заступниця начальника управління освіти міської ради Леся Кобзан доповіла, що за дорученням міського голови працюють над закупівлею альтернативних джерел електроенергії для сільських закладів освіти, щоб бути готовими до можливих перебоїв з енергопостачанням.
????А ще старости сіл сьогодні мали нагоду познайомитись з начальником нещодавно створеного підрозділу правоохоронців – сектору зі взаємодії з громадами Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області, капітаном поліції Юрієм Яцущаком. Разом обговорили визначені законодавством напрямки роботи правоохоронців і можливості ефективної співпраці в старостинських округах нашої громади.
Інші новини