12o

Відбулася чергова нарада зі старостами

  • 2023.10.11 15:09
    • Актуально
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 163

   11 жовтня відбулося чергова нарада зі старостами.

  Аналізували дійсну ситуацію у старостинських округах, акцентували увагу на основних проблемах та потребах, про які доповіли старости сіл, представники виконавчих органів Калуської міської ради та керівники комунальних підприємств.

  У Пійлівському та Копанківському народних домах тривають ремонтні роботи. Більшість мистецьких закладів громади мають проблему з водостічними ринвами, яку треба вирішити. У всіх старостинських округах з обсягом запланованих ремонтних робіт дорожнього покриття – впорались, КП «Калушавтодор» залишилося ще виконати свої зобов’язання у с. Боднарів. «Принагідно намагатимемось й надалі забезпечувати відповідні умови благоустрою для мешканців громади», - зазначив міський голова Андрій Найда.

   Щодо освітньої галузі: з 27 жовтня у закладах загальної середньої освіти розпочнуться канікули. Наразі тривають перші етапи предметних олімпіад.

  ь Також обговорили звернення мешканців Пійлівського старостинського округу щодо можливості довозу учнів до Пійлівського ліцею, які проживають у с. Довге-Калуське. Міський голова Андрій Найда дав доручення відповідним установам врегулювати дане питання.

   КП «Міськвітло» поступово виконують роботи згідно із заявками жителів старостинських громад. Водночас, треба розуміти, що в зимовий період з ростом дефіциту електроенергії, який очікується по всій країні, з вуличним освітленням наших сіл можуть виникати проблеми.

   Також сьогодні обговорили й механізми дій щодо ініціативи перейменувати Голинський стадіон «Сокіл» у честь загиблого Героя Василя Завадецького.

Інші новини