1o

Нарада зі старостами сіл та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету і керівниками комунальних підприємств відбулася сьогодні в залі засідань міськради

  • 2023.01.27 15:45
    • Старостинські округи
  • 266

Традиційно обговорили стан справ у кожній галузі зокрема.

   Ірина Люклян – начальниця управління освіти, нагадала, що з понеділка всі школярі повертаються до навчання у звичному режимі після зимових канікул у понеділок, 30 січня. А тривалість навчання в другому півріччі триватиме до 31 травня.
   За канікулярний період, за словами начальниці управління освіти, вдалося суттєво зекономити енергоносії. За добре організовану роботу в цьому напрямку Ірина Олексіївна подякувала колективам загальноосвітніх закладів старостинських округів.
   Виконувачка обов’язків начальника управління культури Ольга Яковина подякувала керівникам народних домів за активну участь у проведенні новорічно-різдвяних заходів у нашій громаді. Обговорили плани й на найближчу перспективу, зокрема - щодо реалізації телевізійного проекту, який дасть можливість створити цікаві візитівки кожному старостинському округу.
   Ще на нараді торкнулися різних господарських питань. Зокрема – земельних. Перший заступник міського голови Мирослав Тихий повідомив, що вчора міська рада ухвалила важливе рішення, яке має вирішити питання розширення кладовища у с.Голинь (через викуп земельних ділянок на суспільних потреб). Також закцентував увагу на необхідності роз’яснювальної роботи щодо оформлення людьми права власності на невитребувані паї.
  Наступного тижня, за дорученням першого заступника міського голови, запланована спеціальна нарада, на якій мають обговорити всі потреби старостинських округів щодо обрізки (видалення) дерев, підсипання доріг, встановлення труб для водовідведення тощо.

Інші новини