10o

Міський голова Андрій Найда традиційно у п’ятницю провів зустріч-нараду зі старостами сіл

  • 2022.11.11 13:40
    • Актуально
    • Старостинські округи
  • 234
   Міський голова Андрій Найда традиційно у п’ятницю провів зустріч-нараду зі старостами сіл за участі керівників виконавчих органів Калуської міської ради та директорів комунальних підприємств.

  В основному сьогодні увага була зосереджена на буденних питаннях забезпечення життєдіяльності кожного з округів. Це – початок опалювального сезону, участь школярів в олімпіадах, ремонт та утримання доріг тощо. А щоб добре підготуватись до зимового періоду, міський голова зобов’язав управління житлово-комунального господарства налагодити дієву комунікацію старост сіл зі службами, які відповідальні за розчищення доріг від снігу.

  Окремо обговорили ситуацію щодо актуального демонтажу чи реконструкції пам’ятників/пам’ятних знаків, що є на території старостинських округів. Начальник управління культури Любов Джуган пояснила старостам, що при вчиненні будь-яких дій обов’язково треба брати до уваги думку тої чи іншої громади і направити відповідне звернення. Тому, старости отримали доручення проконсультуватись з мешканцями щодо конкретних об’єктів та шляхом громадських слухань прийняти відповідні рішення.

Інші новини