13o

Міський голова Андрій Найда традиційно у п’ятницю провів нараду зі старостами сіл та керівниками структурних підрозділів і комунальних підприємств

  • 2023.01.06 13:00
    • Старостинські округи
  • 263

   Перш за все, підсумували роботу за всіма напрямками у кожному старостинському окрузі. Міський голова наголосив, що з детальною інформацією мешканці громади зможуть ознайомитися зі щорічного звіту, який вже готується всіма службами.
   З важливого, що потребує широкого інформування громади, то це питання не витребуваних паїв. Згідно з чинним законодавством, крайній термін оформлення земельних часток (паїв) у власність 01 січня 2025, як про це наголосив начальник управління земельних відносин Володимир Мельнильник. Міський голова дав доручення і старостам, і відповідальним посадовим особам провести широку інформаційну кампанію з цього приводу.
 Ще на цій робочій нараді Андрій Найда зініціював проведення щорічних спортивних турнірів - один (волейбольний), присвячений загиблому Любомиру Фединяку, інший - турнір з різних видів спорту на кубок міського голови серед команд старостинських округів.

Інші новини