11o

Старостинська нарада, як зазвичай, відбулася на завершення тижня

  • 2023.04.28 18:18
    • Актуально
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 259
І також традиційно була вельми конструктивною.
✅А основною темою наради було обговорення потреб кожного старостинського округу з благоустрою, адже вже пора для проведення активних робіт з косіння трави у громадських місцях, щебеніння та ремонту доріг, видалення аварійних дерев тощо.
????️Сьогодні дорожні роботи вже КП «Калушавтодор» розпочали в с.Мостище. Далі працюватимуть за графіком, що узгоджується.
????Торкалися теми боротьби з борщівником Сосновського. Комунальні служби вже з наступного тижня приступають до його видалення з території старостинських округів.
????Обговорили локальні проблеми. Наприклад, у с.Кропивник внаслідок тривалої дощової погоди на території округу в районі хвостосховища № 1 на тунелі утворилась воронка, через яку протікає річка. Це складна проблема, оскільки вже тривалий час ми не можемо встановити реального балансоутримувача цієї гідроспоруди. Тому невідкладно будемо звертатися у державні інстанції та ВАТ «Оріана» з вимогою вжиття заходів для вирішення цієї проблеми.
????Ще домовились зі старостами та представниками добровольчого формування тероборони, яке діє у нашій громаді, з наступного тижня у старостинських округах провести низку зустрічей з мешканцями для роз’яснення цілей та завдань ДФТГ.
Інші новини