12o

Про волонтерський рух на підтримку ЗСУ в старостинських округах, про новини в освіті та культурі, про розчищення доріг – це далеко не весь перелік питань, які обговорювалися сьогодні на нараді зі старостами

  • 2023.02.10 15:48
    • Старостинські округи
  • 226

    З найважливішого – філія Пійлівського ліцею, що в с. Довге-Калуське, переходить на очне навчання, позаяк вже має у своєму розпорядженні облаштоване укриття для дітей.

  Вчора відповідна комісія надала дозвіл на його експлуатацію. До слова – це добротне підвальне приміщення одного з приватних будинків, власники якого проявили ініціативу та запропонували його використовувати як об’єкт захисту для школярів. Дякуємо їм за такий вчинок.
    Укриття для Боднарівського ліцею дообладнують пічкою-«буржуйкою».
  Староста Студінського округу Марія Стасюк підняла питання про доцільність ініціювання передачі приміщення від «Укрпошти», яке давно не використовується, у комунальну власність. Перед тим, щоб прийняти відповідні рішення, управлінню комунальної власності доручили вивчити ситуацію з цього приводу.
   А голиняни, як повідомив староста Тарас Кушлик, запрошують всіх мешканців громади на благодійний фестиваль духовної музики «З вірою в Бога і Перемогу», що відбудеться у неділю, 12 лютого о 12:00 (починається з літургії в УГКЦ Покрови Пресвятої Богородиці), зібрані кошти від якого будуть спрямовані на підтримку ЗСУ. А перед початком наради усі її учасники отримали благословення від священнослужителів громади.

Інші новини