13o

Відбулась чергова робоча нарада зі старостами сіл

  • 2022.08.11 16:33
    • Старостинські округи
  • 269

На порядку денному питання, які є найактуальнішими на сьогодні для мешканців сільських територій.

   Насамперед – підготовка освітніх закладів до нового навчального року. З цього приводу відразу звернемо увагу на те, що перед нами стоїть дуже важлива задача: зробити максимально все від нас залежне, щоб кожна школа чи дитячий садок мали всі умови для перебування в них дітей, зокрема й надійні укриття. Але наголошуємо й на тому, що до сьогодні ще не визначена форма навчання – очна чи дистанційна. На рівні Міністерства освіти вивчається ситуація. Обіцяють, що однозначно буде врахована думка батьків. Тому тут поспішних і однозначних тверджень поки що не варто робити. Єдине, що не підлягає обговоренню: безпека дітей – понад усе.

  Начальниця управління освіти Ірина Люклян поінформувала старост, що в усіх закладах освіти практично завершені всі роботи, які були заплановані. З наступного тижня відбудеться сертифікація шкіл та садочків на відповідність нинішнім вимогам. Ірина Олексіївна також подякувала старостам сіл за сприяння та дієву допомогу в створенні безпечних умов для навчання та виховання наших дітей.

  Ще сьогодні зі старостами обговорили питання приміських пасажирських перевезень. Для обміну думками з цього приводу запросили перевізників. Всі разом дійшли порозуміння в тому, що взаємну комунікацію слід розвивати. Перевізники зі свого боку наголошували на тому, що для з’ясування всіх питань, які турбують пасажирів щодо якості обслуговування, є номер телефону, який зазначений на інформаційній листівці в салоні кожного автобуса. Керівники підприємств запевнили, що кожне телефонне звернення готові завжди розглядати і вирішувати по суті.

  Ще на нараді обговорювали питання благоустрою, підготовки до відзначення Дня Незалежності тощо.

Інші новини