20o

Відбулась робоча нарада зі старостами старостинських округів

  • 2021.08.13 15:20
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 1207

13 серпня під головуванням заступниці міського голови Надії Гуш відбулася нарада за участю представників виконавчих органів  Калуської міської ради та сільських старост.

Учасники наради мали можливість ознайомитися з презентаційними матеріалами компанії «Growness Group», яка спеціалізується в галузі торгівлі дикорослих трав, квітів, коріння медичних рослин і має намір розвивати співробітництво з Калуською громадою, а передовсім –  зі старостинськими округами.

Зі слів представниці «Growness Group» Катерини Іваночко –  підприємство вже увійшло до списку ТОП 5 українських експортерів лікарських рослин, а клієнтами є більш ніж 50 компаній з фармацевтичної, парфумерної, харчової галузі з 14 країн світу. А мета візиту на Калущину «Growness Group» полягає в збільшенні обсягів продукції, яку можна рентабельно заготовляти на нашій території нашими громадянами.

На нараді також обговорили питання організації змагань з вуличного волейболу за участю команд зі старостинських округів, перебігу кампанії з вакцинації населення та інше.

Інші новини