12o

Відкритий діалог та сприяння у вирішенні проблем: Андрій Найда провів прийом громадя

  • 2024.07.01 14:00
    • Громада
  • 49

1 липня Андрій Найда провів прийом громадян. Цього разу до міського голови на розмову прийшли 7 мешканців громади. Під час прийому обговорювалися різні теми. Серед них і питання соціального захисту, і питання про виділення земельних ділянок для учасників бойових дій. 

«Звернулася й жінка, яка зустрілася з бідою – її чоловік безвісти зник на війні. На жаль, сьогодні такі випадки – не рідкість. Наше завдання знаходити шляхи підтримки та допомоги для людей, які чекають своїх рідних з війни. Тож надалі із дружиною безвісти зниклого Захисника будуть співпрацювати працівники управління соціального захисту населення, Ілля Тітко - фахівець управління соцзахисту, ветеран АТО/ООС, координатор «Ветеранського простору». Надалі ця ситуація та інші питання, з якими зверталися сьогодні наші мешканці, будуть на моєму особистому контролі», - зазначив міський голова. 

Андрій Найда закликає мешканців звертатися для пошуків шляхів вирішення проблемних питань. Та наголошує, що допомога можлива в тому випадку, якщо питання стосуються структур, які підпорядковуються Калуській міській раді.

Інші новини