17o

96 дітей з особливими потребами отримали подарунки від Святого Миколая

  • 2023.12.06 19:41
    • Громада
  • 158

6 грудня на свято до ПК «Мінерал» завітали діти і молодь з особливими потребами.

   У глядацькій залі талановиті актори-аніматори представили захоплюючу чарівну казку. Веселе інтерактивне дійство продовжилось у фойє біля красуні-ялинки і логічно завершилось найочікуванішим фінальним акордом – роздачею подарунків.

     Адже Святий Миколай нікого не забуває! Він упродовж цілого року пильно спостерігав за поведінкою кожної дитини – і ось, будь-ласка, заслужена винагорода за чемність!

     Загалом солодкі подарунки сьогодні отримали 96 дітей і молодих людей з інвалідністю міста Калуша (в тому числі 10 з числа ВПО). Серед них – вихованці Комунального закладу “Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю “Добродія Калуська”, громадської організації «Діти Сонця», центру підтримки переселенців «Я – Маріуполь», осередку БО «Карітас» парафії Святого Андрія Первозванного УГКЦ.

   Саме з ініціативи Карітасу парафії Андрія Первозванного УГКЦ й організований святковий захід. За подарунки подяка благодійнику, традиційному партнерові організаторів, власнику фірми Profi-M Михайлу Перегінцю, а також - Мальтійській службі допомоги. 

Інші новини