15o

25 вересня відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики

  • 2023.09.25 17:09
    • Громада
  • 215

 На порядок денний засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, що відбулося 25 вересня, винесли 16 питань. Першим з черги розглянули питання про звернення Калуської міської ради до КМУ та народних депутатів Прощука Е. П. тв Марусяка О. Р. щодо сприяння у виділенні коштів на добудову Боднарівського ліцею.

Керуючий справами виконкому Олег Савка поінформував про три питання. А саме: «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Калуської МТГ», «Про зміни до структури та загальної чисельності апаратів ради, виконавчого комітету та виконавчих органів ради», «Про нову редакцію Положення про Архівний відділ міської ради».

Члени комісії, заслухавши керівників медичних установ, розглянули питання про внесення змін до Програм розвитку та фінансової підтримки КНП «Калуська міська лікарня», ЦРЛ, КМЦ ПМСД, Стоматологічна поліклініка. Також розглянуто питання про нову редакцію Статуту КП «Калушавтодор», про затвердження Порядку надання соціальних послуг Калуським геріатричним центром у новій редакції, про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Калуській міській раді та ряд інших питань, що стосуються сфери соціального захисту. Рішення комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань на сесії Калуської міської ради.

Інші новини