9o

Завершилися змагання зі спортивного орієнтування

  • 2024.03.21 15:15
    • Громада
    • Спорт
  • 105

Змагання зі спортивного орієнтування, які проходять в рамках ІІ (територіального) етапу проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»», відбулися 21 березня в міському парку культури та відпочинку ім. Івана Франка.

Учасниками стали 7 команд: Калуських ліцеїв №1,2,3,5,6,10 та Ріп'янського ліцею.

Загалом у витривалості та орієнтуванні на місцевості змагалися понад 80 юних спортсменів. Хлопці змагалися на дистанції в заданому напрямку довжиною 1700 м і мали пройти 11 контрольних пунктів. Дівчата долали дистанцію у 1600 м і 10 контрольних пунктів.

За результатами змагань переможцем визнано команду Калуського ліцею №6, другими стали школярі Калуського ліцею №5. Третіми – учні Ріп'янського ліцею.

В особистому заліку першість здобули Анстасія Каблак та Михайло Єнкало, учні Калуського ліцею №6. Другими прийшли до фінішу Наталія Плібанська, учениця Калуського ліцею №1, та Максим Каблак, учень Калуського ліцею №6. Третє місце зайняли Олена Пінтелей та Андрій Осадчук, учні Калуського ліцею №10.

Нагороди переможцям вручали міський голова Андрій Найда та заступниця міського голови Надія Гуш.

Андрій Найда привітав всіх учасників. Переможцям вручив грамоти, медалі та кубки та подякував дітям, наставникам та організаторам змагань і зазначив: «Це крайній вид змагань , які проходять в рамках ІІ (територіального) етапу проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Переможці представлятимуть Калуську громаду в наступному етапі змагань. Новим досягнень всім, енергії та успіхів»

Інші новини