13o

Калуська громада привітала чемпіонку світу з вільної боротьби Аліну Філіпович

  • 2023.09.02 16:12
    • Актуально
    • Громада
    • Спорт
  • 199

  Вперше на Прикарпатті чемпіонкою світу з вільної боротьби між усіма віковими категоріями серед дівчат стала наша Аліна Філіпович!

   Сильна, рішуча та смілива Аліна Філіпович виборола золото на чемпіонаті світу з вільної боротьби (U20), який відбувся 18 серпня в столиці Йорданії Аммані. У своєму вісімнадцятирічному віці юна борчиня досягає надзвичайних висот!

   Цей надскладний шлях до успіху, який супроводжується щоденними тренуваннями та наполегливою працею, Аліна долає разом зі своїм тренером Миколою Пукішем. Така перемога вкотре довела усьому світові, що українці - непереможні, найкращі, найсміливіші! Із таким визначним успіхом міський голова Андрій Найда сьогодні, 2 вересня, привітав чемпіонку разом із народним депутатом, першим віце-президентом Асоціації спортивної боротьби України Едуардом Прощуком, секретарем Калуської міської ради Віктором Гільтайчуком,членами виконкому Асоціації спортивної боротьби: Сергієм Пукішом та депутатом міської ради Віктором Бербецем, а також Дмитром Вальнюком (теж депутат) і начальником управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайлом Климом. "Це було хвилююче, адже не кожного дня доводиться спілкуватися з чемпіонами світу.

   Ми щиро пишаємося нашою юною борчинею! Аліно, Ви гордість не лише Калуської громади, але й всієї України! Впевнений, що попереду буде ще безліч перемог! Нехай все вдається! " - зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини