16o

СПОГАДИ І СОНЯШНИКИ. ВІДБУВСЯ ВАЖЛИВИЙ УРОК ДЛЯ УЧНІВ КАЛУСЬКОГО ЛІЦЕЮ №2

  • 2024.09.04 13:11
    • Громада
    • Освіта
  • 46

Початок нового навчального року обов’язково запам’ятається дев’ятикласникам Калуського ліцею №2.

На першому уроці, присвяченому вшануванню пам'яті захисників і захисниць України, вони мали нагоду поспілкуватися із ветераном АТО і російсько-української війни Іллею Тітком. «Ілля Тітко поділився з нами своїми спогадами про військову службу. Його слова були пронизані глибоким почуттям патріотизму та любові до Батьківщини.

Найбільше запам'яталися розповіді про те, як важливо бути стійкими і не втрачати надії, навіть у найважчі моменти. Ілля Михайлович нагадав нам, що кожен із нас може внести свій вклад у спільну справу захисту рідної землі», — зазначила присутня на зустрічі членкиня Молодіжної ради при Калуській міській раді, радниця міського голови Калуша з питань молодіжної політики Ольга Атамачук. Після зустрічі з ветераном учні 9-го класу взяли участь у арттерапевтичному заході «Соняшник».

Цю квітку обрали не випадково: вона символізує стійкість, відданість і віру в краще майбутнє. Ліцеїсти мали можливість висловити свої почуття через творчість, створюючи малюнки, які відображають їхні думки про Україну та її захисників. Ольга Атамачук зазначила, що це — тільки початок великої спільної роботи із патріотичного виховання молодого покоління калушан. Вона вдячна адміністрації Калуського ліцею №2, а також учительці Ользі Мельник за запрошення і плідну виховну діяльність.

Інші новини