28o

Спільно до безпеки!

  • 2023.04.05 15:15
    • Соціальна сфера
  • 293

4 квітня 2023 року, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, учні Калуського ліцею №7, на базі якого облаштована Дитяча точка СПІЛЬНО,  взяли участь у радіодиктанті з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами.

   В цей день ЮНІСЕФ, ДСНС, МОН, Українське радіо та Центр з протимінної діяльності спільно провели в прямому ефірі диктант “Спільно до безпеки”, який звучав голосом Пса Патрона із відомого популярного мультфільму.

  Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами. Щоб зменшити ризики поранення чи загибелі дітей, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки України та Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) навчає дітей правил поведінки на територіях, що можуть бути забруднені мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.

  Діти з превеликим задоволення взяли участь у диктанті, який звучав на хвилях Українського Радіо. На завершення заходу, від працівників Дитячої точки СПІЛЬНО школярі отримали предмети канцелярії.

  Нагадуємо, що  #Проєкт «СПІЛЬНО. Соціальні послуги»*, впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять: Українська мережа за права дитини, Партнерство “Кожній дитині”.           

Комунальний заклад "Музейно-виставковий центр Калуської міської ради"

  

 

Інші новини