1o

Спільно – це непросто назва, а дія!

  • 2022.11.22 08:47
    • Соціальна сфера
  • 210

У рамках проєкту «СПІЛЬНО. Соціальні послуги для сімей в громаді», що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні 16-18 листопада в Калуській громаді відбувся тренінг з основ ведення випадку.

   Мета тренінгу- підвищення компетентності фахівців соціальної сфери та суб’єктів соціальної роботи щодо здійснення соціальної роботи в громаді та оцінки потреб сім’ї/особи в процесі ведення випадку.

  Участь в заходах взяли 20 представників старостинських округів та міста Калуша. У цікавій творчій атмосфері спеціалісти проговорювали та опрацьовували методи роботи з батьками щодо створення безпечного середовища, здатності розпізнавати ризики і небезпеку як вдома, так і за її межами. Як зацікавити дитину і розпізнати належне коло друзів, чи знають батьки про захоплення дитини, та як захопити чимось цікавим дитину у час непростих викликів.

Навчання пройдено, а далі велика творча робота.

 #У рамках проєкту “СПІЛЬНО. Соціальні послуги для сімей в громаді”, що впроваджується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

 

Інші новини