22o

Cпеціалісти Калуського міського центру соціальних служб провели тренінгове заняття з сім’ями з категорії внутрішньо переміщених осіб на тему: «Історія нашої сім’ї»

  • 2022.05.13 10:38
    • Актуально
    • Громада
    • Соціальна сфера
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 219

«Українському роду нема переводу!»

        Сім’я – є берегинею людських цінностей, культури та розвитку, і завжди залишатиметься основним елементом суспільства. Адже сім’я – це той міцний фундамент, на якому стоїть наша держава.
        Увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь та взявши у спадок усе найкраще, українські родини мали би зберігати та передавати нащадкам культурні цінності нашого народу, національні традиції та розуміння, що таке любов, душевний затишок і добро. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.
        Напередодні Міжнародного дня сім’ї, який традиційно відзначається 15 травня, спеціалісти Калуського міського центру соціальних служб провели тренінгове заняття з сім’ями з категорії внутрішньо переміщених осіб на тему: «Історія нашої сім’ї». Лейтмотивом заходу був крилатий вислів «Українському роду нема переводу!».
        У рамках заходу, працівники Центру зосередили увагу на спільному малюнку власної сім`ї, родоводу. Психологи визначили правила, яких дотримуються у сім’ях, а також запропонували кілька вправ на краще пізнання одне одного.
        У Міжнародний день сім’ї бажаємо усім українським родинам міцного здоров’я, любові, великого сімейного щастя та непохитної твердості родинних стосунків. Отож, приділяйте більше уваги своїм рідним і близьким, і даруйте їм радісні емоції!

Інші новини