19o

27 перемог привезли юні калуські спортсмени з Чемпіонату України серед студентів та учнів з кікбоксингу

  • 2023.11.28 13:09
    • Спорт
  • 78

 На крайніх осінніх вихідних, з 24 по 26 листопада, в м.Хмельницькому відбувся Чемпіонат України серед студентів та учнів з кікбоксингу.

   Гідно на змаганнях виступили вихованці відділення таїландського боксу та кікбоксингу ДЮСШ Калуської міської ради (ГО "Торнадо - Спорт"), виборовши 23 нагороди.

   За підсумками чемпіонату юні спортсмени завоювали 27 нагород: Золоті медалі в розділі Лоу Кік та К-1 вибороли: Лизень Святослав, Ягельницький Дмитро, Вінницька Катерина, Жекало Ілля, Фінів Людмила. Бурак Дмитро – І місце - розділ К – 1. По кілька призових місць здобули У розділі Лоу Кік - ІІ місця, розділ К – 1 – І місця: Струтинський Максим, Венгриняк Олександр, Бреславська Аріадна, Венгер Олександр, Пихней Іван Розділ Лоу Кік – І місце, розділ К-1 – ІІ місце - Стасюк Євген, Рендзяк Василь. Котнюх Максим - розділ Лоу Кік –1 - ІІІ, розділ К - 1 – ІІ; На 14 спортсменів – 27 нагород!

   Вітання спортсменам та тренерам Денис Бухтарьову та Сергію Кондрату з високими результатами! Нових перемог та досягнень!

Інші новини