11o

Відділення футболу дитячо-юнацької спортивної школи отримало нагороди та спортивний інвентар

  • 2023.12.12 17:56
    • Громада
    • Спорт
  • 119

 Футбол – улюблений вид спорту мільйонів людей!

   У Калуській громаді також є безліч його любителів та шанувальників, які вже змалечку не уявляють своє життя без футболу. Тож неабияк важливо сприяти їх розвитку та заохочувати до нових перемог.

   Сьогодні відбулася урочиста подія у спортивній родині ДЮСШ Калуської міської ради – нагородження відділення футболу! Команди та тренери неабияк заслуговують на окрему подяку, адже своїми спортивними здобутками, щоденними тренуваннями, наполегливою працею роблять великий внесок задля процвітання футболу в Калуській громаді! Загалом відділення футболу найчисельніше у ДЮСШ. Тут налічується 11 футбольних команд, загалом близько 300 гравців різних вікових категорій та 5 тренерів. Старша команда (22 гравців, віком 15-16 років) є учасником Чемпіонату району з футболу. Нещодавно вони вже зіграли перше коло, у якому налічувалось 8 ігор та показали досить потужні результати, посівши третю сходинку в турнірній таблиці.

   Варто зазначити, що змагаються вони із дорослими командами, але це не заважає їм досягати успіху. Сьогодні ж команді та їх тренера Сергія Бурковського передали грошові премії, які виділили спонсори. Попереду в команди друге коло Чемпіонату, і сподіваємось, що у підсумку їх чекатиме перемога! А за кошти з місцевого бюджету для усього відділу придбано новий інвентар, який потребували юні спортсмени та їх наставників. Зокрема, м’ячі, сітки на ворота, фішки, конуси, маніжки, бар’єри. Для старшої команди закуплено нову спортивну форму. Весь цей необхідний спортивні засоби сьогодні вручив міський голова.

   «Ми пишаємося нашими спортсменами, юними футболістами. Бажаємо нових перемог та здобутків. Завдячуємо тренерам та всій команді ДЮСШ Калуської міської ради за розвиток спортивної галузі в нашій громаді! Окремі слова вдячності знаному тренеру Юрієві Маляру, який виховав не одне покоління футболістів, та депутатському корпусу КМР, а також секретарю ради Віктору Гільтайчуку за підтримку спорту у Калуській громаді! Своєю чергою будемо старатися у всебічному сприянні та підтримці!» - зазначив Андрій Найда

Інші новини