25o

Міський голова Андрій Найда провів прийом громадян

  • 2024.04.01 14:50
    • Громада
  • 130

1 квітня традиційно, в перший понеділок місяця, міський голова Андрій Найда провів особистий прийом громадян.

Багато питань стосувалися житлово-комунальної сфери, були й люди з проблемами міжсусідських відносин. А також і ті, хто через вік та нелегкий життєвий шлях, не має змоги самотужки вийти з надскладної фінансової ситуації. Міський голова кожному детально роз’яснив ймовірні шляхи вирішення проблеми, а також з деяких питань надав керівникам профільних служб та структурних підрозділів протокольні доручення вивчення ними ситуації задля її врегулювання.  

Ще сьогодні на прийом до Андрія Найди завітали представники бізнесу, які хочуть співпрацювати з громадою. Міський голова принагідно запросив їх вступити до промислово кластеру, який є осередком для об’єднання бізнесу в громаді.

 «У кожного свої життєві історії, проблеми та потреби. Люди звертаються в очікуванні, що тут їм допоможуть. Тож завжди уважно вислуховую кожного і там де є можливість – підтримую», - поділився Андрій Найда.

Записатися на прийом можна, заповнивши відповідну електронну форму за посиланням 

https://kalushcity.gov.ua/kmr/appointment/najda-andrij-mihajlovich?fbclid=IwAR3VRHrf37KFSBdW5wJUBuQKw14phMNXKi2HEjEcdV9qg8qlnUsr8ptDKhs

Також можна зареєструватися у загальному відділі Калуської міської ради, зателефонувати за номером (03472) 7-96-35, чи особисто завітати за адресою: вул. Івана Франка,1, 2 кабінет

Інші новини