15o

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Калуської міської ради.

  • 2023.06.27 14:53
    • Громада
  • 218

На порядок денний винесено 30 питань. Прийнято ряд важливих рішень.

Зокрема, схвалено надання одноразових грошових допомог мешканцям Калуської громади на суму 1 млн. 94 тис. гривень:

7 сім’ям загиблих, зниклих безвісти, померлих військовослужбовців нададуть допомогу на загальну суму 500 тисяч гривень;

13 пораненим - 140 тис. гривень;

85 мешканців - 206 тис. гривень на вирішення матеріально-побутових проблем;

37 онкохворим - 240 тис. гривень;

Двом батькам, які виховують дітей із інвалідністю, - 2400 тис. гривень;

Одній сім’ї з дитиною, хворою на цукровий діабет, - є 5 тис. гривень .

Буде проведено повторний конкурс із перевезення на об’єктах № 12, 15, 16, 17. Йдеться про маршрут №24 (Калуш-Кропивник 1), № 27 (Калуш – Голинь (Посіч), № 29 (Калуш – Голинь (міст) №30 (Калуш - Голинь (центр). До попереднього конкурсу учасників не допустили через порушення вимог реєстрації транспортних засобів.
Із липня зросте розмір сублізингових платежів за автобуси муніципального транспорту. КП «Калуський муніципальний ринок», яке надає автобуси у сублізинг КП «Екоресурс», звернулося із відповідним проханням до міського голови і виконавчого комітету . Затверджено новий розмір місячної плати у сумі 8304 гривні (2076 гривень – за один автобус).
У ліцеї № 2 проведуть капітальний ремонт даху. Затвердили проєктну документацію, що передбачає витрати на загальну суму 1,5 млн. гривень.
Спортивні майданчики, які раніше обслуговував Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», передали КП «Калушавтодор». Як раніше зазначалося, передача здійснюється з метою зосередження всіх таких об’єктів на балансі одного підпоиємства, яке має необхідні людські та технічні ресурси для проведення ремонтних робіт. 9 конструкцй скейт-парку передано на баланс КП «Парк культури і відпочинку імені Івана Франка».

Виконавчий комітет розглянув також ряд житлових, майнових, житлових і фінансових питань. Питання, які стосуються неповнолітніх, розглянули у закритому режимі.

Інші новини