14o

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Калуської міської ради, на якому розглянули низку важливих для громади питань

  • 2022.10.25 19:15
    • Актуально
    • Громада
  • 327
☑️Зокрема, ухвалено рішення, згідно з яким затверджено економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання зростає як для населення так і для бюджетних установ – споживачів КП «Калуська енергетична компанія» та філії «КАЛУСЬКА ТЕЦ» ТОВ «КОСТАНЗА».
Але тут наперед треба наголосити, що «Калуська енергетична Компанія» застосовувати тариф на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання буде на рівні того, що діяв станом на 24.02.2022 року. А це рішення – необхідний крок для того, щоб надавач послуг зміг отримати компенсацію в різниці тарифів, як це було обумовлено нормативними актами.
☑️Рішенням виконкому з 1 листопада дещо підвищили тарифи на послуги ДЮСШ «Сокіл». Таке рішення обґрунтоване об’єктивними чинниками, зокрема – підвищенням мінімальної заробітної плати. У відповідності до ухвали місячна абонементна плата за відвідування плавання у басейні «Посейдон» для дорослого населення становитиме 450 грн (на 100 грн більше від попереднього), для дітей віком до 16 років – 200 грн (зростає на 120 грн). Абонемент на заняття спінінгом чи атлетичною гімнастикою вартуватиме 200 грн, а година занять ігровими видами спорту в залі становитиме 250 грн.
Вищезазначеним рішенням збережено безоплатне користування послугами басейну для школярів 3-6 класів шкіл громади та дітям соціально-вразливих категорій віком до 16 років.
До слова – басейн «Посейдон» для відвідувачів плануємо відкрити 1 листопада.
❗Ну і з важливого - затвердили Порядок демонтажу тимчасових споруд та малих архітектурних форм на території Калуської міської територіальної громади. Це дуже потрібний та виважений документ, який має на меті впорядкування розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм або їх демонтажу, якщо такі були встановлені з порушенням Типових правил благоустрою на території Калуської міської територіальної громади.
????Більш детально з усіма цими рішеннями можна буде ознайомитись на сайті Калуської міської ради після їх оприлюднення.
Інші новини