8o

Сьогодні міський голова Андрій Найда провів виїзну нараду зі старостами та керівниками виконавчих органів міськради у селі Сівка-Калуській

  • 2023.06.26 20:00
    • Громада
  • 174

Як вже традиційно склалось –розпочали порядок денний зі звіту старости. І дуже приємно, що на цей захід прийшло чимало сівчан, адже це була добра нагода поспілкуватися з ними напряму.

Щодо звіту, то Василь Тимчишин його розпочав з головного – це про спільну й злагоджену роботу всієї громади села, яку розпочали з перших днів війни та продовжують до тепер.

Це, звісно, допомога нашим ЗСУ та внутрішньо переміщеним особам. За цей час їм разом вдалося надзвичайно багато – від заготівлі їжі до спорядження на фронт автівок, дронів тощо.

Величезне дякую всім мешканцям Сівка-Калуської за цю грандіозну працю.

В господарських питаннях села, як зауважив староста, є чимало позитивних зрушень - минулоріч зрушилося питання ремонту доріг, освітлені вулиці, впорядковані дитячі майданчики.

Велика робота проведена з обрізки та формування дерев.

Господарі дворів здебільше задоволені налагодженим процесом збору та вивезення сміття.

Минулого року мешканці села отримали сміттєві контейнери від ТОВ «Еко-Прикарпаття».

З проблем Василь Тимчишин виокремив стан моста через Сівку, доріг та підтоплень. Тут принагідно треба зазначити, що з цими питаннями ми вже давно працюємо, але вирішення значної їх частини в компетенції державних служб. Проте ми щоразу їм про це нагадуємо.

Сфера освіти, культури спорту села Сівка-Калуська дуже активно працюють і показують завжди чудові результати.

З цікавою ініціативою, яку ми

обдумаємо обов’язково, виступив сьогодні депутат міської ради Тарас Барнич.❗️ Він запропонував вишукати можливість відкриття посади тренера з футболу, адже в селі є багато охочих дітей займатися цим видом спорту.

А загалом минулоріч з бюджету громади на потреби Сівка-Калуської за всіма напрямками спрямовано 7,4 млн грн (включно з освітньою субвенцією - 3,0 млн грн).

Доходи від старостинського округу становили 1,5 млн.
Інші новини