31o

Сьогодні міський голова Андрій НАЙДА підписав меморандум про співпрацю в рамках проєкту "Посилення спроможності і сталості локальних організацій громадянського суспільства в умовах воєнного часу - Сила малих спільнот"

  • 2023.06.06 21:09
    • Громада
  • 228

Сьогодні до нас з особливим візитом із далекого Запоріжжя приїхала Інна Стащук – керівниця проекту "Сила малих спільнот", який реалізовує громадська організація "Стратегії і технології ефективного партнерства" (ГО "СТЕП").

❗️Ця зустріч мала на меті підписання меморандуму???? про співпрацю з цією громадською організацією, право на яку ми отримали в конкурсному відборі https://www.facebook.com/100076245284974/posts/240577541827087/?.
І це ще одна маленька перемога????, через яку наша громада отримає можливості стати сильнішою у взаємодії між місцевим самоврядуванням та громадським сектором, у підтримці волонтерських рухів, місцевих ініціатив. Саме така ідея проекту "Сила малих спільнот", яку разом з нашими громадськими організаціями будемо реалізовувати, облаштовуючи різноманітні простори (хаби, коворкінги, ресурсні центри тощо).
???? Стартуємо. Про наші наступні кроки у проекті обовʼязково інформуватимемо далі.
Управління економічного розвитку міста Калуської міської Управління економічного розвитку міста Калуської міської ради

Інші новини