13o

Сьогодні, 8 травня, на фасаді Калуського ліцею №3 відкрили пам’ятні дошки полеглим Героям Віктору Паньківу та Ігорю Чошку

  • 2023.05.08 16:58
    • Громада
  • 244

Двоє мужніх воїнів навчалися у цьому закладі у різні роки. Та єднала їх мужність та відданість, саможертовне служіння українській державі, своєму народу.

На відкриття та освячення пам’ятних знаків прийшли родини Героїв, священнослужителі, друзі, товариші, побратими, громадськість, працівники поліції, члени родин, які теж втратили найдорожчих у цій жахливій війні. У руках квіти, а в очах сльози…

Своїми спогадами ділилися найрідніші та ті, хто знав Героїв. «Від нас ідуть найкращі. І ми повинні їх пам’ятати, адже саме завдяки їм у нас сьогодні спокійно», - зазначив полковник поліції Сергій Безпалько, начальник ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області.

«Полягли в бою нерівнім і весь світ говорить нині: «Вічна пам'ять вам, Герої! «Слава, слава, слава Україні!» - це рядки з вірша, які написав батько Ігоря Чошка. Їх зачитав директор ліцею Михайло Коротич…у такі хвилини важко щось говорити.

Ігор Чошко та Віктор Паньків - Герої, подвиг яких житиме вічно у пам’яті кожного з нас!

Вічна слава нашим Захисникам!

✔️Для ознайомлення з історією життя та героїчної боротьби наших захисників скануйте QR код, який зображений на кожній інтерактивній дошці.

Інші новини