9o

Сьогодні, 29 травня, в Калуському ліцеї №1 урочисто відкрили перший «Клас безпеки»

  • 2023.05.29 17:07
    • Громада
    • Освіта
  • 260

✨️Традиційно захід розпочався з освячення кабінету, яке здійснив настоятель церкви Святого духа УГКЦ о.Ігор Пришляк.

????Зустрічала гостей директор ліцею Ольга Засядьвовк.

✨️В урочистому відкритті класу взяли участь міський голова Андрій НАЙДА, заступниця міського голови Надія ГУШ, начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина ЛЮКЛЯН, начальник Калуського районного управління ДСНС Василь МИКИТИН, начальник сектору ювенальної поліції, майор Тарас БУЛЬБА, заступник медичного директора з медсестринства КНП "Калуська ЦРЛ" Регіна ДЕМУС, військовослужбовець ЗСУ Руслана ОВСІЄНКО.

????‍????Урок з учнями 6 класу "Про свою безпеку дбаєм, правила щодня вивчаєм" провела учитель Тетяна БОДИК.

????Клас безпеки оснащений всім необхідним для вивчення школярами правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та порядку надання домедичної допомоги.

➡️Довідка: «Клас безпеки» — це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчання школярів правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Проєкт реалізує Міністерство освіти на виконання доручення прем’єр-міністра України щодо створення безпечних умов для учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Інші новини