18o

Сьогодні, 26 червня, заступник міського голови Надія Гуш представила нового керівника Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді Калуської міської ради

  • 2023.06.26 15:10
    • Громада
    • Освіта
    • Культура
  • 197

Нею стала Віталіна Липовська.

????У позашкільному закладі Віталіна Андріївна працює з 2012 року. По сумісництву працювала у Фаховому коледжі культури та мистецтв викладачем вокально-хорових дисциплін.
✨️Очолюваний нею вокальний колектив «Гармонія» ЦХТДЮМ у 2019 році отримав звання «зразковий». А у 2021 Віталіна Липовська стала лауреатом міської премії ім. Костянтини Малицької.
????️Участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах принесла зразковому театру пісні «Гармонія» багато перемог.
А з початку війни його учасники разом з керівницею активно долучилися до волотерської діяльності. І своїми благодійними концертами зібрали на передали на потреби вйськовослужбоців 190 тис. грн, за що отримали подяки від керівництва полку «Азов», громадських організацій.
????️Бажаємо Віталіні Андріївні успіхів в реалізації завдань творчого виховання учнівства Калуської громади, розвитку закладу позашкілля, як осередку креативності.
????Дякуємо до плідну працю на посаді в.о. директора Ользі Глиняйлюк, яка впродовж кількох років очолювала колектив. Ольга Миколаївна продовжує діяльність на посаді заступника директора.

????????Нових творчих здобутків та успіхів усьому колективу на славу України!

Інші новини